Pirms jebkurām svinībām saimniece vienmēr trīs reizes būs paspējusi pārdomāt to, ko likt svētku galdā. Lai ciemiņi atcerētos ne tikai lielisko ēdiena garšu, bet arī grezno izskatu, nepieciešama radoša pieeja svētku galda noformēšanai. Šodien mūsu redakcija padalīsies ar salātu recepti, kas svētku vakaru padarīs jo īpaši krāšņu un svinīgu!
Jaungada salāti “Gailis”
SASTĀVDAĻAS
- 200 g vistas filejas
- 200 g šampinjonu
- 1 sīpols
- 5 valrieksti
- 200 g konservētas kukurūzas
- 100 g majonēzes
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- ¼ tējkarote sāls
- ¼ tējkarote maltu melno piparu
- 100 g cieta siera
- 1 liela sarkanā paprika
- 1 diļļu buntīte
Šķir lapu un uzzini kā pagatavot salātus